BLENTE is een team van gemotiveerde én ervaren professionals in licht en geluid. Wij bieden je audiovisuele ondersteuning op allerlei vlakken.

BLENTE zorgt voor de planning, organisatie, inrichting én aansturing op evenementen, feesten, modeshows, concerten, festivals, theatervoorstellingen, beurzen,...

It’s all about the sound

We starten steeds met een goede basis om het geluid voor jouw project tot in het kleinste detail af te stemmen. Een goed geluidssysteem is namelijk essentieel voor jouw evenement. Afhankelijk van je wensen of ideeën bouwen wij verder en blenden wij alles tot een kwalitatief en hoogstaand geheel!

Let’s turn on the lights

Jouw ideeën in combinatie met onze passie voor licht? Dat kan alleen maar goed komen! Wij nemen je ideeën mee in het conceptuele geheel én bekijken dit op technisch vlak tot in de puntjes. BLENTE zorgt voor de visuele ervaring die jij voor ogen hebt ongeacht de grootte van het project.

We do epic sh*t with video

Led-wall? Tv-scherm? Livestreaming? Autocue? Videoregie? Met het juiste materiaal én een team video professionals ondersteunt BLENTE de audiovisuele uitdagingen van jouw (online & offline) evenement.

we BLENTE your audio visual technics

Wij geloven dat we toegevoegde waarde creëren voor onze klanten én hun bezoekers door hen een boeiende en onvergetelijke herinnering te bezorgen. BLENTE gaat tot het uiterste om een krachtig audiovisueel geheel te creëren. Hierbij zoeken we de grenzen op van creativiteit in combinatie met de technische haalbaarheid. Wij stellen alles in werk om de zintuigen van jouw bezoekers te prikkelen.